Vinkkejä Vähentää Riskiä Sydänsairauksien Ja Aivohalvauksen

terveys pillereitä

Valtion-by-tilaan eroja sydänsairauksien ja aivohalvauksen ovat juurtuneet taloudellisen terveyden yhteisöt ja ihmiset, jotka elävät niissä, mukaan analyysi raportin seuranta vaikutus sydän-ja verisuonitautien eri puolilla maata. Mutta monet meistä näyttää paljon vähemmän huolehtia oman terveyden. Emme voi istua liikaa, liikkuvat liian vähän, nukkua liian lyhyesti, stressi itsemme ulos, tai altista itseämme saastunutta ilmaa, vettä ja tuotteita.
Emme voi kuluttaa sokeria, valkoisia jauhoja, myrkyllisiä torjunta-aineita, ja turhat ihmisen elimistö ei ole suunniteltu syödä, kun puuttuu pois tärkeitä ravintoaineita. Kun ongelmia tulee, me mennä lääkärille, sanoa korjata minua," ja saada reseptiä magic luoteja", aka lääkkeitä. Mutta kaikilla lääkkeillä on mahdollisia sivuvaikutuksia, joka voi johtaa ottaen jopa enemmän lääkkeitä käsitellä niitä, luoden alaspäin terveys-kierre.

AD ZONE
MagniCharm Bracelet

Tartuntatauteja esiintyy päivittäin ympäri maailmaa. Yhdysvaltojen Globaali Taudin Tunnistus Ohjelma, ohjelma, Center for Disease Control and Prevention tavoitteena on etsiä ja pysäyttää maailmanlaajuinen epidemia taudin puhkeamisen. Maailmanlaajuinen Tauti Tunnistus Ohjelma on toimistoja useissa maissa ympäri maailmaa työskentelee asiantuntija terveydenhuollon työntekijöiden monitor international health reaaliajassa, erityisesti maissa, jotka eivät voi tai ei ole esittänyt tällaista terveyttä hätätilanteissa, ja auttaa tarjoamalla taloudellinen tuki kansainvälisiä terveys-hätätilanteet (Christian et al.).

Jäsennys lihavuus läpi etnisten kehykset ruokkii taipumus etsiä culturalist" selitystä nämä terveyteen liittyviä kysymyksiä. Nämä culturalist selityksiä yrittää selittää pois minkä tahansa sosiaalinen huonovointisuus kuten lihavuuden kulttuurinen ali-tai muussa vaikuttaa etnisen ryhmän.
Esimerkiksi vuoden 2010 ST artiklan syytti Malaiji ruokaa ja ruokailutottumuksiin, sen hohtavan kookos kyllästetty riisi" ja ilahduttavan rikas, sinfuly makea, sulaa suussa kueh", erittelemisessä Malaiji lihavuus. Jopa Malaiji kokoontumisia kuten häät olivat moittia. Tällaisia juhlia nähtiin kulutuksen edistämiseksi rikkaampi ja rasvainen ruoka, välittämättä siitä, että joskus juhlava hemmottelu on yleinen koko monissa kulttuureissa.

Olosuhteita tai tapahtumia, jotka aiheuttaa tuhoa solujen kilpirauhasen voi johtaa puutteellinen toiminnan rauhanen. Yksi syy kilpirauhasen vajaatoiminta on sairaus nimeltä Hashimoton tyreoidiitti, ehdolla, että tuloksia hyökkäys kilpirauhasen kehon oma immuunijärjestelmä. Myös, jotkut naiset kehittävät hypotyreoosi raskauden jälkeen. Suurin syy kilpirauhasen vajaatoiminta on, ironista kyllä, aggressiivinen hoito - lääkitys, säteily, leikkaus - kilpirauhasen liikatoimintaa.

Riippumatta syy, riski sairastua kilpirauhasen kasvaa iän myötä ja on suurempi yleensä, jos olet nainen. Heikentynyt kilpirauhanen johtaa tuotannon vähenemiseen tärkeitä hormoneja, jotka säätelevät monia kehon prosesseja, jolloin lievä syvällinen lasku säännöllistä toimintaa.

Sukupuolitaudit - –vastuussa ehkäisemisen ja viisi ilmoitettavista sukupuolitaudeista; koordinaatit valtion kansanterveyden vastaus STD epidemia mukaan lukien raportointi -, valvonta -, epidemiologisia haastatteleminen ja tutkiminen, seulonta, testaus, hoito, kumppani lähete-ja partner-palvelut.

Viisi ilmoitettavista sukupuolitaudeista ovat chancroid, Chlamydia trachomatis-infektio, tippuri, sukupuolitautien lantion tulehduksellinen sairaus, ja kuppa. Osavaltion koulutushankkeet ovat tarjonneet vähentää riskialtista seksuaalista käyttäytymistä, ja riski infektio, ja uudelleen-infektio sukupuoliteitse tarttuvat taudit.

Jakso henkilökunta antaa konsultointia ja teknistä tukea paikallisten terveydenhuollon yksiköt ja yksityisen terveydenhuollon tarjoajat testaus, diagnoosi, hoito, ja epidemiologisia haastattelemalla ja tutkimuksessa potilailla, sukupuolta ja muita at-riskin yksilöiden tartunnan kanssa tai altistunut sukupuoliteitse tarttuvat taudit.